Kapital Guide

Skaf hurtig kapital

Har du brug for hurtig kapital til nye møbler, renovering af dit hjem, en ny computer eller en drømmerejse, så er det ikke sikkert, at du har tid til at vente på at blive godkendt til et forbrugslån i banken. Det kan tage flere uger, før pengene står på din konto. Men så kan du vælge et alternativ til banken. Der findes forskellige låneudbydere på markedet, som er troværdige, og hvor det er sikkert at låne penge. Du finder de fleste online, hvor du kan læse mere om dem og ansøge om et lån.

Hvad er et quicklån?

De lån, som tilbydes kaldes for quicklån, og som navnet siger, går det stærkt med at få pengene udbetalt, når først man er godkendt til lånet. Det er en fordel at sammenligne forskellige quicklån for at finde ud af, hvor du kan få det billigst. Et quicklån kan være på mellem 2.000 – 500.000 kr., så uanset hvilken beløbstørrelse du er ude efter, så er det muligt at finde et lån, som matcher dine behov. Renter og gebyrer kan variere alt efter hvilken låneudbyder du vælger, og derfor er det en god ide at indhente flere lånetilbud. Du kan også sammenligne ÅOP (Årlige omkostninger i procent) for at finde frem til det billigste lån. I mange tilfælde kan du selv være med til at bestemme den månedlige ydelse og dermed hvor lang afdragsperioden skal være.

Skab overblik over din økonomi før du låner

Som udgangspunkt bør du få dig et overblik over din økonomi, før du går ud og låner penge. Når du ved præcis, hvad du har af indtægter og udgifter, så ved du også, hvad du har råd til at afdrage på lånet om måneden. Som tommelfingerregel bør du kun låne det beløb, du har behov for, selvom det kan være fristende at låne flere penge. Husk, at lånet skal betales tilbage, og at der løber renter på, jo længere tid du skal bruge på at afdrage.

Udfyld ansøgning online

Du kan nemt udfylde låneansøgningen online hjemme fra din sofa. Al kommunikation mellem dig og låneudbyderen foregår online, pr. mail eller telefon, hvilket gør det hele meget fleksibelt. Når ansøgningen er udfyldt, går der kun ganske kort tid, ofte et par timer eller et døgn, og så får du et svar på, om din ansøgning er godkendt. Pengene overføres til din konto i løbet af 1-3 hverdage, og så kan du bruge dem på at købe de ting, du har brug for, eller realisere dine drømme.

business loan