Kapital Guide

Skab dig en karriere i investeringsverdenen

For mange mennesker står investeringsverdenen som et eksotisk forretningsområde, hvor kun de bedste arbejder og kan skabe sig en karriere. Og det er da også korrekt, at man skal have sans for tal og beregninger, hvis man skal gøre karriere i investeringsverdenen – og traditionelt samles de skarpeste hjerner i denne branche.

Hvis du skal skabe dig en karriere i den finansielle verden med fokus på investeringer, er det en fordel, hvis du har taget en økonomisk uddannelse, eksempelvis på handelshøjskole eller universitet. Er du skarp, kan du gå direkte fra studiet til en finansielt job, men for mange går vejen til en job i investeringsverdenen over et job som studentermedhjælper i en finansiel virksomhed. Man får altså samlet sig noget praktisk erfaring under studiet, som man kan tage med over i jobbet, hvis man vil skabe sig en karriere i investeringsverdenen.

Et stærkt kort på datinghånden

En karriere i investeringsverdenen kan være et stærkt kort på hånden, hvis du er på jagt efter en partner på en af markedets mange Dating Sider, for mange vil gerne have en partner med et spændende karrierejob, som der er gode indtjeningsmuligheder i. Det kan lyde lidt beregnende, når vi siger sådan, men virkeligheden er jo, at det kan være sjovere at være sammen med et succesrigt karrieremenneske end med en, der ikke kan finde sig et arbejde. Selv om det bestemt ikke behøver at være således!

Har du fået dig arbejdet ind på et job i investeringsverdenen, kan en vej til en succesfuld karriere være at vise initiativ og skabe resultater ud fra de rammer, man nu engang skal arbejde inden for. Investeringer har ofte med afvejning af risici ved markedet at gøre, og kan du vise, at du har en god evne til at balancere de forskellige risici og dermed skabe resultater, så er du godt på vej til en succesfuld karriere i investeringsverdenen.

For mange unge mennesker er en karriere i investeringsverdenen en drøm, og for mange bliver det også en lykkelig drøm, fordi de kommer til at arbejde med det, de allerhelst vil. Vejen til succes går gennem ansvarlighed og evne til at vise resultater – har du begge dele, har du skabt en god bund for en fin karriere i investeringsverdenen.