Kapital Guide

Sådan skaffer du bedst kapital til et ApS

Sådan skaffer du bedst kapital til et ApS

Går du og drømmer om at blive ApS-virksomhedsejer? Så skal du læse med her, når vi viser dig vejen til indskuddet på 40.000 kroner, som du minimum skal lægge til i kapital.

Hvorfor vælger så mange ApS som selskabsform?

De fleste virksomhedsejere i Danmark benytter sig af ApS som selskabsform. Det kan blandt andet forklares ved, at anpartsselskaber synes at virke tillidsfulde i erhvervslivet. Et anpartsselskab har også den enorme fordel for dig, at du som ejer kun hæfter for de penge, som du selv investerer i selskabet.

Fra idé til virkelighed

Måske har du fået en fabelagtig idé, som du bare må have ud i verden. Uanset hvor kreativ og innovativ din idé end måtte være, skal den stadigvæk implementeres. Det er sjældent set, at nogen har kunne få deres idéer ført ud i livet uden finansiel støtte, råd og bidrag til virksomhedsprojektet.

Omsæt dine private materialer til aktiver i din nye virksomhed

Du kan sagtens indskyde dine private ejendele som aktiver i din nye virksomhed. Da kapitalkravet for anpartsselskaber er minimum 40.000 kroner, kan du altså med fordel skyde dine egne materielle genstande ind i virksomheden, så din kapitalværdi øges.

Har dit holdingselskab investorer?

I så fald kan du med fordel prøve at overbevise dem om, at de skal hæve beløbet fra deres investering. Tror dine investorer på dig og din virksomhed, vil de ikke se den lukke ned. Derfor er der altså en god sandsynlighed for, at der er hjælp at hente herfra.

Få balance i regnskabet

Såfremt dit IVS ejer datterselskaber med øget overskud, kan din balance muligvis forbedres, så dit selskab får en højere værdi. Har du mere kapital, kan du omregistrere det til et ApS og dermed komme tættere på din balance, hvor aktiver og passiver har den samme total.

Har du brug for et godt regnskabsprogram? Så find et regnskabsprogram her

Få professionel hjælp

Husk, at du altid kan få professionel hjælp til at skaffe kapital. På den måde finder du hurtigt ud af dine økonomiske muligheder, og hvordan du stifter et ApS-selskab.

Har du brug for økonomisk hjælp?

Har du brug for finansiel hjælp til eksempelvis en revisor, kan du søge om et lån gennem lån 15000. Med sådan et lån, kan du hurtigt købe dig til råd fra en ekspert, så du undgår fejl i din fremtidige virksomhed. Når du vælger denne type lån, kan du blive godkendt i dag og få dine penge allerede i morgen.

lån 15000