Kapital Guide

Intet liv uden internet

Det er nok de færreste der kan forestille sig et liv uden internet. Alligevel er det faktum at en del af os danskere rent faktisk er vokset op helt uden. Således er internettet – eller World Wide Web, som det blev kaldt især i starten – fra 1994. Selve grundstenene til dette blev dog lagt helt tilbage i 60’erne, hvor en studerende på University of California, Charles Kline, sendte den første e-mail. Siden dengang er der for alvor kommet fart under internetforbindelserne og det er blevet en del af de fleste menneskers hverdag. Såvel på arbejdsmarkedet som hjemme i privaten.

Bliv synlig med nettet

Der er således ingen tvivl om, at internettet har en stor betydning for de fleste. Det gælder nok især virksomheder, der i mange tilfælde slet ikke ville kunne eksistere uden. Eller i hvert fald ville være væsentligt ringere stillet uden nettet. Men hvor meget betyder det egentlig for din forretning? Dels er det med til at sikre en øget synlighed. Skarpe tunger vil mene at er man ikke tilstede på internettet, så eksisterer man ikke. Lidt mildere formuleret kan man sige, at det er svært at blive fundet af potentielle kunder eller kommende medarbejdere, hvis de ikke kan google og finde. For internettet er en enestående måde at finde frem til alt fra sommerferietips til samarbejdspartnere.

Øget salg via webshops

Men hvordan er man så tilstede? Det kan man som virksomhed være på flere forskellige måder, der både kan anvendes alene eller sammen. Helt oplagt er det naturligvis at have en hjemmeside. Det kan både være med og uden webshop alt efter hvilken type virksomhed man driver. Dog kan det være en god idé at tænke en form for købsmuligheder ind, da omsætningen fra netop e-handel fylder mere og mere i dagens Danmark. Rent faktisk har hele 26% af de danske virksomheder med mere end 10 ansatte salg via netop hjemmesider – og dette tale er markant stigende.

Vær på 24/7 med billigt internet

Tilstedeværelse på nettet er altså afgørende for forretningen. Det gælder derfor om at have en god internetforbindelse. Lagger den, er den langsom eller direkte ustabil? Så risikerer man at miste kunder og synlighed. Det er i dag muligt at få en god, sikker og hurtig forbindelse – også uden at det koster en formue. Det store udvalg af internetudbydere har nemlig øget muligheden for billigt internet. Også til erhvervsdrivende. For det gælder om at være på 24/7. Alle årets dage. Uden undtagelse. For er man ikke det, risikerer man at miste en god forretning. Og der er masser af konkurrenter der står klar til at kapre nye kunder. Ikke mindst via internettet.

kapitalguide.dk_billig-bredband.dk